Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Aktuelt

VI TRENGER DIN STØTTE – SESONGKORT 2017/18?

 

Selskapet er fortsatt i drift pr dags dato MEN for videre drift i vinter er vi avhengig av at kunder i Aktiven er villig til å kjøpe sesongkort, evt. skrive seg på ei liste slik at eg ser hvor mange som er interessert.
Hvis folk viser interesse/vi selger minimum 200 sesongkort  innen 01.12.17 vil Aktiven fortsatt opprettholde drift i vinter – hvis ikke ser vi oss kanskje dessverre nødt for å legge ned driften av skiheis slik det ser ut nå. (priser  på sesongkort kommer i eget innlegg)

Som det går frem av tidligere brev frå Kvam Herad har Aktiven søkt om bygging først og fremst av 4 leiligheter og ei gammel hytte gnr. 19 og bnr 328. Dette pga. flere dårlige vintre som har gjort det utfordrende økonomisk for videre drift av anlegget.

Den 30.07.17 var Ordfører og Rådmann på befaring i anlegget, inntrykket er at de er positivt innstilt til anlegget. Kvam Herad formidler at de 4 leilighetene kan de ikke gjøre noe med på kort sikt, men hytta skulle de få til slik at jeg kunne starte bygging. Den. 03.08.17 kom tilbakemelding om at eg må søke dispensasjon for utbygging av hytte. Slik eg ser det er eg like langt som før, fylkesmannen går til motsegn, avslag fra fylkessettemann, Kvam Herad kan ikke gjøre mer. Skal eg regulere området på nytt koster det mer enn å bygge hytta. Konklusjon: Eg er lika langt. (se vedlegg)

Ordfører kalla inn til møte om senterområdet ved ungdomsheimen og området rundt. Alle i området vart kalla inn den 22.09.17. Kommunen stilte med utviklingssjef, plansjef, Rådmann og Ordfører. De åpnet med store planar hvor senterområdet skulle innholde hotell, butikker, hytter og leiligheter, fritidsaktiviteter med mer, med 42 % utbyggingstetthet. Ordfører oppfordret til samarbeid med alle involverte eiere i området, men området måtte reguleres på nytt. Eiere og leietakere i sentrumsområdet skal møtes og diskutere felles plan, men det tar tid. Dette er en stor kostnad som tar lang tid. Eg kan kun svara for Aktiven pr. i dag.  

Siden år 2000, har eg regulert og bygd ut i Aktiven. Alt eg har søkt har i utgangspunktet vært negativt med få unntak.

Lavoen er åpen den 07.10.17 kl. 18.00 – håper å sjå deg der! ☺

 

Takk for oppmerksomheten!

Pris sesongkort voksen/barn kr. 2000,-

Familiekort som alle i familien kan dele ( kun brukes av en i gangen) kr. 2600,-

NB: Vi har fortsatt familiekort der foreldrene har hver sitt kort : pris kr 4000,-

For de som vil sette seg opp på liste for sesongkort send mail til tsteine@gmail.com  
Husk navn og antall kort , barn el. voksen & fødselsdato, og om en har keycard fra før, ellers koster dette kr 50

 

Bilderesultat for heiskort

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn